BIO Solný květ-SríLanka

Neohodnoceno
325 Kč
Skladem (5 ks)
Varianta

BIO solný květ d' Es Trenc - Srí Lanka 150g

Solný květ a asijské koření - lahodná gurmánská kombinace - to je jedenáct druhů koření, které společně tvoří jedinečnou chuť a provoní každé jídlo. Kurkuma, černý pepř, skořice, pískavice, řecké seno, fenykl, kardamon, kajenský pepř, koriandr, hřebíček a kmín, vše v bio kvalitě - toto koření zaručeně povýší každou krémovou polévku na výjimečný zážitek. Doporučujeme na pokrmy asijské kuchyně, krémové polévky, pečenou zeleninu a ryby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyvážená směs deseti exotických koření té nejlepší kvality. Tato směs koriandru, kurkumy, kajenského pepře, kmínu, fenyklu, pískavice, skořice, hřebíčku, kardamomu a pepře se míchá dle staré srílanské tradice, kdy se plně projeví aroma a éterické oleje tak, aby pohladily všechny chuťové buňky. Tato sůl dává mimořádnou příchuť dušené zelenině, pokrmům z Dálného východu i asijské kuchyně, rýži, dušenému červenému i kuřecímu masu.

Flor de Sal d' Es Trenc - solný květ- patří mezi nejkvalitnějsí 100% přírodní, nerafinovanou, zdraví prospěšnou mořskou sůl na světě, nejen díky unikátním mikroklimatickým podmínkám na Mallorce. Sůl je bez jakýchkoli chemických přísad, sbírá se a čistí zásadně ručně. Solný květ obsahuje více než 80 minerálních a stopových prvků, má 2krát více draslíku a vápníku a až 20 krát více hořčíku než běžná mořská sůl. Obsah chloridu sodného je však velmi nizký a právě proto je vhodná i pro lidi s vysokým krevním tlakem. Díky tomu ji lze označit za zdravou.

Doporučujeme: Přidejte v závěru vaření nebo přímo na talíři do dýňové polévky a objevte nové chutě. TIP šéfkuchaře: Ugrilujte krevety a dochuťte solí Srílanka.